Fra plan til handling – Strategidag#8

Share

Strategidag#8 i lørdags var endnu et fantastisk debatmøde i AKB, Københavns fællesskab. Snakken handlede om, hvordan vi bedre kan drage nytte af fællesskabet og hvordan vi ser ulemper og muligheder ved et servicefællesskab.

Dagens emne var adfærd og samarbejde

Til strategidag#8 stillede vi skarpt på, hvordan vi beboerdemokrater mener, at lokale servicefællesskaber skal tilrettelægges, så alle beboere fortsat oplever høj kvalitet i servicen samtidig med, at vi passer på vores husleje.

Dagens oplæg tog udgangspunkt i adfærd, vores adfærd – for eksempel hvordan vi henvender os til driftspersonalet. Debatten tydeliggjorde, at vi skal tage udgangspunkt i de lokale forhold, når vi skal udforme vores servicefællesskaber med andre afdelinger.

Det stod klart efter dagens arrangement, at der er et ønske om, at der skal skabes lokale servicefællesskaber, hvor afdelinger og medarbejdere kan udveksle erfaringer med hinanden på en mere formaliseret måde, end vi gør i dag.

Sammen sætter vi dagsordenen

Når et arrangement som strategidag#8 afholdes, er det netop for at sikre, at det er os beboerdemokrater, der sætter dagsorden for, hvad god adfærd er og hvordan vi forventer servicen skal være i vores afdelinger.

Dagen var med til af skabe dialog om øget samarbejde mellem afdelingerne. Og der kom mange idéer til, hvordan vi i AKB, København kan arbejde videre med de ønsker og behov, der blev tilkendegivet på dagen.

Nu vil organisationsbestyrelsen med inspiration fra dagen arbejde videre med alle de gode idéer, der kom frem under gruppearbejdet, så de kan bliver anvendt lokalt hos de forskellige afdelinger.

Tak for en god dag til alle jer, der brugte noget af weekenden sammen med os.

I fællesskab vi stærke.

Jette og Daniel

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Beboerdemokrati, Pas på huslejen, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *