Mød bestyrelsen

BJØRN PETERSEN

Formand siden 1996
Har boet hele sit liv i AKB, København, altså siden 1945.
"Det gode ved at bo i almene boliger er at beboerne har muligheder for at påvirke budgettet og hermed huslejen og udviklingen i boligafdelingen. Desuden er det vigtigt, at der ikke er nogen ejere, der har en fortjeneste."

MIKKEL WARMING

Næstformand og særligt udpeget bestyrelsesmedlem
Har boet i AKB, København siden 2008
Er formand for afdelingsbestyrelsen i Frederiksholm Karré 18
"I mit arbejde i OB brænder jeg for at skabe rammer for  endnu flere stærke, åbne og mangfoldige fællesskaber for beboere i AKB, København og at gøre vores boliger endnu rarere at komme hjem til."

HELLE MARIANNE RASMUSSEN

Bestyrelsesmedlem 
Har boet år i AKB, København siden 2008
Er suppleant i afdelingsbestyrelsen i Frederiksholm Karré 1, med egne ord "Københavns smørhul"
"Jeg foretrækker at bo alment, af flere grunde. Det er billigt og godt. Og i AKB, København er man en del af et fællesskab, hvor man har mulighed for at få indflydelse på regler, økonomi og sociale aktiviteter."
 

FLEMMING BIIRSDAHL

Bestyrelsesmedlem
Har været med i afdelingsbestyrelsen i Øbrohus i mere end 10 år og er i dag næstformand i afdelingen.
"Bæredygtighed ligger mit hjerte nær og også den grønne omstilling inden for især byggeri og generel drift i AKB, Københavns afdelinger."

SIMONE BILLE

Bestyrelsesmedlem

Har boet i AKB, København siden 2013

Er formand for afdelingsbestyrelsen i Nørrebro Vænge

"I mit arbejde i OB brænder jeg for at byde ind med nye ideer og tanker omkring, hvordan fremtidens AKB, København skal se ud, samt at være en stærk repræsentant for det nye ungdomsboligsegment, der er blevet en større del af AKB, Københavner fællesskabet."

SØREN-EMIL SCHÜTT

Bestyrelsesmedlem
Jeg bor i Lundtoftegade, hvor jeg har siddet i afdelingsbestyrelsen i 3 år og været formand i godt 1 år.
"Jeg er ikke en gammel garvet beboerdemokrat. Det tror jeg faktisk er en fordel på mange måder. Jeg oplever rigtig meget, at den almene sektor er under beskydning fra mange sider. Det vil jeg gerne være med til at påvirke."

OMAR ABACHRI

Bestyrelsesmedlem
Har boet sammenlagt i over 10 år i AKB, København.
Er medlem af afdelingsbestyrelsen i Grøndalsvænge, og har været med til opstart af driften af AlmenBolig+ 
"Det gode ved at bo i almene boliger er mangfoldigheden og stabiliteten. Man er en del af et fællesskab og man har tryghed i boligøkonomi. Man er flere om at trække læsset når det skal saltes og vedligeholdes som giver et stærkt, godt og trygt naboskab." 

HENNING ANDERSEN

Særligt udpeget bestyrelsesmedlem
Har været direktør for det gamle AKB

JETTE BERGENHOLZ BAUTRUP

Særlig udpeget bestyrelsesmedlem
Har siddet i Københavns borgerrepræsentation og folketinget, hvor interessen har kredset om det sociale og det boligpolitiske arbejde. Jette er valgt ind i OB grundet særlig indsigt og netværk.
"I min 25 år som medlem i OB, har jeg set store forandringer til gavn for beboerne. OB lytter til afdelingsbestyrelser og beboere, så vi få beboernes ryst og ønsker til at gå op i en højere enhed med lovgivningen."