Tak for endnu et begivenhedsrigt år

Share

2019 lakker mod enden og sikke et begivenhedsrigt år i AKB, København. I organisationsbestyrelsen er vi så småt ved at drosle ned på bestyrelsesarbejdet, og det giver anledning til at se tilbage og reflektere over alt det, som AKB, København er nået i mål med. Det er vel og mærke ikke så lidt endda. Hvis jeg skulle sætte ord på det hele i dette blogindlæg, ville det nok ende med noget i stil med den velkendte sangtekst ”… Og julen varer lige til påske”.

I stedet kan du her se AKB, Københavns milepæle i 2019

Tak!
De flotte milepæle var AKB, København ikke nået i mål med uden vores mange engagerede beboervalgte, aktive beboere og dygtige medarbejdere. Igen i år har alle bidraget og løftet i flok til glæde for vores fælles AKB, København og alle beboerne i vores knapt 9.500 boliger.

Derfor skal både beboervalgte, frivillige beboere og medarbejdere have en stor tak! Vi i organisationsbestyrelsen sidder igen i år tilbage med en følelse af taknemmelighed. Taknemmelighed over, at så mange ønsker at bidrage til vores fællesskab og gøre AKB, København til et dejlig sted at bo for alle. Også i fremtiden.

2020 bliver et spændende år
Vi glæder os til i 2020 at arbejde videre med AKB, Københavns fremtidige retning sammen med beboervalgte og medarbejdere – med afsæt i de beboerværdier, som nu er blevet tydelige gennem blandt andet workshops ’Vores AKB, København’ og interviews med beboere og beboervalgte. Vi glæder os til at dykke mere ned i værdierne sammen med afdelingsbestyrelserne på AKB, Københavns Strategidag#10 i 2020.

God jul og godt nytår!
Ja, som du måske kan fornemme, bliver der i AKB, København meget spændende at tage fat på i 2020. Derfor er det også godt, at vi nu kan drosle ned og få fornyet energi til at tage hul på endnu et begivenhedsrigt år.

Jeg håber, at du og alle andre, som følger med her på organisationsbestyrelsens blog, også får tid til at nyde helligdagene med jeres kære. Tak til dig for at følge med i organisationsbetyrelsens blogindlæg. Vi er tilbage her på OB-bloggen i 2020.

På vegne af AKB, Københavns organisationsbestyrelse vil jeg blot sige…

God jul og godt nytår!

Bjørn

Om Bjørn Petersen

Formand for organisationsbestyrelsen
Dette indlæg blev udgivet i Beboerdemokrati. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *